Felháborodott hangú levelet juttatott el a PestSrácok.hu szerkesztőségéhez Pongrátz András, az 1956-os forradalom és szabadságharc legendás alakja, Pongrátz Gergely öccse. 

Fotó: youtube.com, képernyőfotó, illusztráció
Képernyőfotó: YouTube.com

Vona Gábor vegye le elnöki irodája faláról Pongrátz Gergely fotóját, mert a Jobbikot a kommunisták felé vezető, a pártot ezzel szétverő Vona méltatlanná vált arra, hogy az ’56-os hősök emlékezetével hozza összefüggésbe magát – írta a PestiSrácok.hu-hoz eljuttatott levelében Pongrátz András.

Pongrátz András teljesen kiábrándult a Jobbikból, ahogy szerinte sok korábbi szimpatizáns is, akiknek – úgy gondolja – a Fidesz mellett a helye – írja a PestiSrácok.

Felháborodott hangú levelet juttatott el a PestSrácok.hu szerkesztőségéhez Pongrátz András, az 1956-os forradalom és szabadságharc legendás alakja, a Corvin köziek utolsó főparancsnoka, Pongrátz Gergely öccse. Pongrátz András nem tudja elfogadni, hogy a legutóbbi, a Corvin közben tartott, a Jobbik által szervezett ’56-os megemlékezésen Vona Gábor pártelnök a bátyja képe mellett tetszelgett beszéde közben – adta hírül a PestiSrácok.

Amit Gergely bátyám mondott a Jobbik alakuló ülésén a fiataloknak, az a szellemiség nagyon messze van attól, amit Vona Gábor ma művel. Gergely bátyám soha nem egyezne bele, hogy kommunistákkal vagy reform-kommunistákkal álljon össze a Jobbik a 2018-as választási győzelem érdekében. (…) Szegény Gergely bátyám forog a sírjában Vona viselkedése miatt

– írta levelében Pongrátz András.

A további részletek a PestiSrácok honlapján, IDE kattintva olvashatók.

PestiSracok.hu