Hirdetés

Az „év ügynöksége” és az „év megbízója” cím megszerzéséért összesen 137 pályázat érkezett, amelyből 104 gyémánt díjat adott át a szakmai zsűri képviseletében Hidvégi Krisztina, a Lounge Group médiaigazgatója és Katona Norbert, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) operatív vezetője a március 3-án, a budapesti EXTRA-ban megrendezett díjátadón.

A Lounge Group az MMSZ partnereként fontosnak tartja, hogy támogassa a kiváló szakmai projekteket, cégeket és kezdeményezéseket. Hidvégi Krisztina, a Lounge Group médiaigazgatója épp ezért személyesen adta át a Lounge Group különdíját a Pentacom-nak, amely az oklevél mellett egy média szakmai előadással is gazdagítja a nyertes pályázót.

„Amióta én is részt veszek a pályázatok elbírálásában, nagy öröm látni és olvasni az ötletes projektekről, kiemelkedő céges sikerekről és kreatív megvalósításokról. Mindemellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a kisebb magyar vállalkozásokat és tudjuk őket segíteni saját tapasztalatainkkal és a sok év alatt megszerzett tudásunkkal, hiszen ők a gazdaság mozgatórugói. Ügynökségi szakemberként és vezetőként látom azt is, hogy egy nagyon változékony és mozgalmas piacon dolgozunk, ahol nincsen könnyű dolga egy ügynökségnek. Szívből gratulálok az összes pályázónak és díjazottnak! Bízom benne, hogy jövőre újabb remek projektekről olvashat majd a szakmai zsűri!” – mondta el Hidvégi Krisztina, a Lounge Group médiaigazgatója.

A díjátadást szakmai program is kísérte egy kerekasztal-beszélgetéssel, amelyben a marketinget meghatározó tendenciákról és trendekről beszélgetettek a meghívott szakemberek. Katona Norbert, a Marketing Döntéshozók Klubjának elnöke, a Magyar Marketing Szövetség operatív igazgatója Csanak Gabriellával, a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatójával, Van Der Wild Nikolettel, a Szentkirályi marketing igazgatójával, Horváth-Magyary Voljc Nórával, a K&H csoport kommunikációs ügyvezető igazgatójával, Jákó Eszter Júliával, az MVM Zrt. kommunikációs igazgatójával és Mérő Ádámmal, a Coca-Cola Company fogyasztói és vásárlói kapcsolatok igazgatójával beszélgetett.

Korábban írtuk

A gyémánt-díjasok listája az alábbi oldalon található: https://marketingdiamond.hu/diamond-list