A portál szerint közösségi oldala alapján Tordai nagyon aktív a II. kerületben – amely a III. kerület egy részét is magában foglalva alkotja a budapesti 4. számú választókerületet.

Hirdetés

„Facebookját végiggörgetve nem is lehet kérdés, hogy örömmel indulna el a körzet vezetéséért: folyamatosan támadja a körzet Fidesz-KDNP-s színekben mandátumhoz jutott képviselőjét, Varga Mihály pénzügyminisztert, rendszeresen megosztja Őrsi Gergely posztjait, aki a kerület ellenzéki polgármestere.”

A Vác Online hozzáteszi: emelett a mindössze 350 (igen, háromszázötven) kedvelővel rendelkező, Budai Zöld elnevezésű Facebook-oldal is rendre megosztja Tordai akcióit (ugyanezzel a címmel egyébként propagandaújságot is készítettek – a szerk.)

Hello, szia… Tordai beköszönője a Budai Zöldben

„Tordai tavaly ősszel komoly pofont kapott azonban a baloldali összefogást szervező Gyurcsány Ferenctől, aki bejelentette, hogy a műsorvezetést a politikáért otthagyó Kálmán Olga indul Budapest 4. választókerületében a DK színeiben. Tordai továbbra is aktív maradt a budai körzetben, de valószínűleg tudja, hogy Gyurcsány jelöltje ellen nem sok esélye lehet. Valószínűleg ezért kezdett el B megoldást keresgélni, ennek lehet része a váci körzet” – írja a portál.

Kálmán Olga Gyurcsányék segítségével jutna a parlamentbe

A Vác Online szerint Tordai Bence az utóbbi években elsőként 2018 decemberében tűnt fel Vácon, egy körülbelül százfős tüntetést sikerült összehoznia a 33 ezres városban, de egyre gyakrabban látni a környéken.

A demokrata.hu egyébként úgy tudja: Tordai még nem adta fel teljesen a harcot a II. kerületért sem, ahol ráadásul Cseh Katalin párja, a földmozgások szakértője, Berg Dániel momentumos alpolgármester is szívesen megméretné magát képviselőjelöltként.

A teljes cikk itt olvasható.

Korábban írtuk