Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közleménye
Mi, fiatal kereszténydemokraták, felháborítónak és undorítónak tartjuk Gyurcsány Ferenc újabb kampányát a külhoni magyar testvéreink ellen.

A Demokratikus Koalíció (DK) bejelentette, hogy elvonná a határon túliak szavazati jogát, folytatva a 2004-ben elkezdett magyarellenes gyűlöletkampányt.

Fotó: MTI, archív, illusztráció


Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal sohasem állt ki a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában élő magyarokért, nem támogatták őket, nem segítették őket, sőt feszültséget is keltettek ellenük.

Mi, a 2010 utáni kereszténydemokrata, nemzeti, polgári kormány egyik legfontosabb intézkedésének tartjuk a nemzet egyesítését és üdvözöljük az idén esküt tevő egymilliomodik új állampolgárt is. A külhoni magyar közösségek sokszor ellenszélben, becsületesen küzdenek megmaradásukért, ellenük kampányolni az elmúlt 27 év egyik legundorítóbb politikai húzása.

Régóta látszik, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője, de a többi kis pártnak is tisztáznia kell, hogy ők is részesei kívánnak-e lenni az újabb nemzetárulásnak.

Szégyen, hogy a Demokratikus Koalíció a migránsokat betelepítené Magyarországra, de a magyar testvéreinket elutasítja. Gyalázatosnak tartjuk a balliberális oldal sorozatos nemzetellenességét, világos, hogy a külhoni magyarok csak a kormánypártokra számíthatnak.
 
Nacsa Lőrinc
elnök
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)


A Fidesz közleménye
Gyurcsány a migránsokat befogadná, de a magyarok ellen gyűlöletkampányt indít.

Gyurcsány Ferenc vezetésével a magyar baloldal végre akarja hajtani a Soros tervet és be akarja telepíteni a migránsokat, de közben bármikor kész gyűlöletkampányt indítani a magyarok ellen. Erre már volt példa: Gyurcsány vezetésével az MSZP 2004-ben óriásplakátokon támadta a határon túli magyarságot. 

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

(Forrás: MTI)