Hirdetés

„A Demokratikus Koalíció egy »Kövér elintézte: itt sem lóg többé EU-zászló!« feliratú molinó kifüggesztésével búcsúzik jelenlegi parlamenti frakcióirodájától” – számolnak be büszkén nagy tettükről Gyurcsányék, majd megemlékeznek eddigi legnagyobb lógatásaikról.

„Az elmúlt években számtalanszor adtunk hangot véleményünknek azzal, hogy a Kossuth-térre néző parlamenti irodánk ablakán lógattunk ki különböző molinókat. A teljesség igénye nélkül a számtalan alkalommal kifüggesztett uniós zászló mellett lógott már itt szivárványos zászló, putyinos molinó, sőt a járvány kezdetén egy ilyen transzparensen mondtunk köszönetet az ország valódi hőseinek is” – idézik fel.

„Ilyen többé nem lesz, az Országház ugyanis arról tájékoztatott minket, hogy a DK-t egy másik irodába helyezik, amely – véletlenül – csak belső udvarra néző ablakokkal rendelkezik” – jajveszékelnek.

Korábban írtuk

„Még szerencse, hogy az Orbán-kormány »soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattassa a vele egyet nem értőket«, mert nehéz belegondolni, hogy mit tennének, ha mégis ilyesmire szánnák el magukat” – siránkoznak.

A 2022-es kormányváltás után nem valamelyik ablakból fog uniós zászló lógni, hanem visszakerül méltó helyére, az Országházra, a magyar zászló mellé – fenyegetőzik a Gyurcsány-párt.

Budapesten a Városházán már lobog az uniós zászló, az én szobámban is van. A DK-nak viszont költöznie kellett, hogy a…

Gepostet von Gy. Németh Erzsébet am Dienstag, 12. Mai 2020