Hirdetés
Fotó: facebook.com (képernyőfotó)

„Az előválasztásnak csúfolt színjáték” forgatókönyvét a baloldali választók ugyan nem ismerik, de Gyurcsány Ferenc azt már rég megírta – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Hollik István hangsúlyozta, Gyurcsány Ferenc a baloldal valódi vezetője, „náluk mindent ő dönt el, éppen ezért ez az egész előválasztásosdi egy nagy színjáték”.

„Ennek a színjátéknak a főrendezője maga Gyurcsány Ferenc, aki már rég kiosztott a szerepeket” – tette hozzá.

A kormánypárti politikus szerint a „napnál is világosabb, hogy a baloldalnak esze ágában sincs valójában a választóira bízni a döntést”.

„Amikor a balos portálok arról írnak, hogy a Jobbik és az MSZP például biztosan nem indít jelöltet minden körzetben, az is azt mutatja, hogy ők Gyurcsánnyal már előre lebeszélték, hogy ki melyik választókerületet kapja” – fejtette ki Hollik István.

Kiemelte, „itt valódi döntési lehetőség nincsen”.

A Fidesz kommunikációs igazgatója aláhúzta, teljesen mindegy, hogy Gyurcsány Ferenc kire osztotta a miniszterelnök-jelölt szerepét, „az ugyanúgy báb lesz a kezében, mint 2002 után Medgyessy Péter, akit akkor váltott le, amikor éppen hatalmi érdeke azt szolgálta”.

„Ne legyen kétséges senkinek, most is ugyanezt fogja tenni” – fűzte hozzá Hollik István.

Korábban írtuk