Ez a „Parlament” már nem az az Országgyűlés, amelynek munkájában érdemes lenne részt venni. A magát Istennek képzelő…

Gepostet von Hadházy Ákos am Montag, 17. Februar 2020
Hirdetés

Ez alkalommal a házelnöki pulpitus fölé lógatta tábláit, amiken olyan feliratok szerepeltek, mint „Stop propaganda!”, vagy „A miniszterelnöknek a majorságát!”

 „A magát Istennek képzelő Fidesz az októberi akcióm után ismét durván szigorította a játékszabályokat, az országgyűlési képviselők durva jogfosztását eredményező törvénymódosításokat fogadott el” – utal sivalkodva Lónak a f*szát táblájára az ellenzéki politikus.

„A karzaton amúgy ugyanúgy megbüntethet K. László – már ki is tiltott mára, és bejelentette, hogy számíthatok a bírságra –, de egyrészt tehet egy szívességet, másrészt a karzaton nem kell úgy tennem, mintha hajlandó lennék részt venni ebben a színjátékban” – okoskodik a lyukas zokniját az MTVA székházában szellőztető honatya, aki szerint neki egyetlen dologra van ráhatása:

„nem játszom el, hogy van valódi parlamentünk és nem játszom el, hogy van a »Parlamentnek« még komolysága vagy tekintélye.”

Kövér László azt mondta, méltányolja, hogy Hadházy Ákos ezúttal nem a saját gigantikus névjegykártyáját lógatta le, de ez attól még az ülés megzavarásának minősül. A házelnök felszólította a képviselőt, hogy hagyja abba, majd kitiltotta az ülésnapról. A későbbi szankcióról a házbizottságot tájékoztatja.
Úgy folytatta, dacára annak, hogy a propaganda befejezésére utasította Hadházy Ákos, megadja Gyurcsány Ferencnek a szót.

MTI