Nyílt levél Karácsony Gergely főpolgármesternek Tisztelt Főpolgármester Úr!Csepelen, a Táncsics Mihály utca 82-84….

Gepostet von Borbély Lénárd am Montag, 27. April 2020
Hirdetés

A polgármester a Facebookon közzétett nyílt levelében azt írta: a Táncsics Mihály utca 82-84. szám alatti ingatlanban fertőtlenítési és más munkálatok kezdődtek. Érdeklődésükre az ott dolgozók azt mondták, hogy a fővárosi önkormányzat hajléktalanszállót akar létrehozni az épületben.

Borbély Lénárd a nyílt levélben arra hívta fel Karácsony Gergely figyelmét, hogy a Táncsics Mihály utca Csepel egyik kiemelt és forgalmas, a belvároshoz tartozó utcája.

A kerületi önkormányzattal és a környéken lakókkal a főváros esetleges szándékáról senki sem egyeztetett, a véleményüket nem kérték ki – írta. Megjegyezte az is, hogy Csepelen elegendő hely van a hajléktalanoknak.

„Csepel polgármestereként – amennyiben ez valós szándék -, a kerületünk és az itt élők érdekében a leghatározottabban ellenzem a belvárosunkban hajléktalanszálló kialakítását” – fogalmazott a polgármester. Végül arra kérte a főpolgármestert, hogy soron kívül tájékoztassa a kerületi önkormányzatot a fővárosnak az ingatlannal kapcsolatos szándékairól.