A zenész kamera előtt sem félt kimondani a véleményét a két csatorna megszűnéséről. Kifejtette, ha Bochkor Gáborhoz hasonlóan egyik napról a másikra veszítené el a munkáját, valószínűleg ő is megzavarodna, de ettől még „picit eltúlzottnak érzi„ a rádiók önsajnálkozását, főképp, mert mint mondja, törvényes keretek között, s várható módon döntöttek az ítészek az ORTT által kiírt pályázatokról.

Hajós András a videóinterjúban azt is elmondja, mint könnyűzenész „az elmúlt húsz év egyik legcsodálatosabb fejleményének” tartja a két kereskedelmi rádió elnémítását. „Ez a két rádió az egyik két fő felelőse annak, hogy a magyar könnyűzene olyan állapotban van, amilyenben van” – fogalmaz az Emil Rulez zenekar frontembere.

„Én és még néhányan nagyon utáltuk ezeket a rádiókat, nagyon örülünk, annak nem, hogy egyeseknek üzleti nehézségeik vannak vagy munkahelyi nehézsége (…), de annak, hogy ezeknek a rádióknak a zenei kínálata megszűnik, annak örülök” – mondja Hajós.

Ha még nem tudja, mit főzzön, de tudja, hogy mit rejt a kamra, kattintson ide! Csak be kell jelölnie a hozzávalókat, és mi rögtön adunk hozzá sok-sok választási lehetőséget. Egészen pontosan: remek recepteket, az ön alapanyagaira kitalálva!

(juj.hu, hirado.hu)