Az egyszülős családok támogatása szívügyem. Jó hírem van: a pesti után most Budán, a Jakobinusok terén is létrejön egy Egyszülős Központ, amely ezeket a speciális helyzetben lévő családokat segíti.

Hirdetés

– írta Facebook-oldalán Fürjes Balázs.

A Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár bejegyzésében hozzátette:

A kormány anyagi támogatásával a Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány megtervez és átépít egy volt bankfiókot Budán, a Déli pályaudvar mellett, hogy 2022-ben megnyissa ott az első budai egyszülős szolgáltató központot. Köszönet Novák Katalinnak és Nagy Annának, az Egyszülős Központ megálmodójának!

Hamarosan Budán is nyílik Egyszülős Központ!

Az egyszülős családok támogatása szívügyem. Jó hírem van: a pesti után most Budán, a Jakobinusok terén is létrejön egy Egyszülős Központ, amely ezeket a speciális helyzetben lévő családokat segíti. Nagy öröm, hogy a kormány elfogadta Novák Katalin családügyi miniszterrel a közös előterjesztésünket, így létrejöhet egy ilyen fontos szolgáltató hely. A lényeg: a kormány anyagi támogatásával a Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány megtervez és átépít egy volt bankfiókot Budán, a Déli pályaudvar mellett, hogy 2022-ben megnyissa ott az első budai egyszülős szolgáltató központot. Köszönet Novák Katalinnak és Nagy Annának, az Egyszülős Központ megálmodójának!

Posted by Fürjes Balázs on Tuesday, May 18, 2021
Korábban írtuk