A sokmilliárdos vagyonáról és a floridai luxusingatlanokról ismertté vált Mártha Imre budapesti közművezér, akit Gyurcsány-fiókának gúnyolnak a háta mögött, megdöbbentő módon megalázta egyik kirúgott dolgozóját – írja az Origo cikkére hivatkozva a Magyar Nemzet.

Hirdetés

Miután a Metropol megírta, hogy sok más közműdolgozó mellett elbocsátottak egy háromgyermekes családanyát is, Mártha Imre és cége személyiségi jogokat megsértve állt bosszút, közzétették az édesanya nevét a közművek hivatalos Facebook-oldalán.

Fotó: Magyar Nemzet

Miközben az elbocsátás előtt nem sokkal még jutalmazták a 12 éve folyamatos munkaviszonnyal rendelkező anyát, most azt állították, hogy saját maga az oka annak, hogy utcára került.

„Elégedetlenek voltak a munkavégzésével”

– írták most nyilvánosan róla annak ellenére, hogy az édesanya csak jutalmat kapott a Fővárosi Közterület Fenntartónál, fegyelmit soha. Ráadásul a kirúgásakor még jó referenciát is ígértek neki.

Az édesanyának a kirúgást követően alig egy órája volt összepakolni, és állítólag megvető módon közölték vele, hogy remélik, nem kell rá kihívni a biztonságiakat, de a polár FKF-felsőt megtarthatja – írja a Magyar Nemzet.

A lap arról is beszámol, az édesanya hiába kért, nem kapott segítséget Mártha Imrétől és Tüttő Kata főpolgármester-helyettestől. Hiába adta be jelentkezését a közműcéghez több állásra is, válaszra sem méltatták. Egy rendezvényen még személyesen Karácsony Gergelytől is segítséget kért, de ő előbb máshoz küldte, majd Karácsony emberei levélben azt közölték vele, hogy

„a főpolgármester úrnak nincs személyes fogadóórája, és sajnálják, ha nem elégedett az intézkedéssel.”

A Magyar Nemzet cikkét IDE KATTINTVA olvashatják.

Korábban írtuk