A hallás kisgyermekkori vizsgálata rendkívül fontos, hiszen a hallás a beszéd és a megfelelő fejlődés egyik alapfeltétele, s a fel nem fedezett vagy nem megfelelően kezelt gyermekkori halláscsökkenések később a gyermek tanulási és viselkedési zavarait is okozhatják.

Az Acusticus Halláscentrum által szervezett akció különlegessége, hogy annak során használt hallókészülék-elemeket várnak a városban összesen 3 helyen, s minden visszahozott elem után 10 forinttal támogatják az eszközbeszerzést. Április végén csatlakozik negyedik gyűjtőpontként a „csapathoz” a Debrecen Plaza, ahová egy különleges csendeskabint is kihelyeznek.A kabinban bárki megtapasztalhatja, milyen azok élete, akik mindennapjaikat állandó csendben töltik. Ráadásként, akik a csendeskabinnál adják le használt készülékelemeiket, azok között értékes nyereményeket, többek között négycsillagos „csendes hétvégét” is kisorsolnak.

A gyűjtőpontok: a Debreceni Egyetem Fül-orr-gége Klinikán, az EJK(volt OTI) első emeletén, valamint a Bem tér 14. szám alatt található Acusticus-rendelő, a Debrecen Plaza.

További információk:

zöldszám: 06-80-205-246

www.halldahangot.hu