Hirdetés

A kormánypárt a röszkei zavargás hatodik évfordulójára kiadott közleményében azt írta: amíg az Orbán-kormány van hatalmon, nem fognak Magyarországból bevándorlóországot csinálni, azonban „ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz és Röszke a mindennapok része lehetne”.

Hozzátették:

„Gyurcsány embere kikotyogta”, hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne.

„Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” – fogalmaztak.

A Fidesz szerint a röszkei zavargás csak az „előszele” volt annak, ami Európára és Magyarországra vár, hiszen hatodik éve folyamatosan áramolnak a migránsok Európa belsejébe, és

Korábban írtuk

további milliók készülnek Afrikából és Közép-Ázsiából arra, hogy itt telepedjenek le.

A bevándorláspárti európai baloldal célja, hogy Európát „bevándorlókontinenssé” tegye, új állampolgárokat, új baloldali választókat szerezzen magának, felszámolja a nemzetek Európáját és az európai keresztény kultúrát. A bevándorláspártiak ezért újra és újra erőltetik a Soros-terv végrehajtását, a migránsok betelepítését, szétosztását és a migráció legalizálását – hangsúlyozták.

Az Orbán-kormány hatodik éve vállalja a vitákat és támadásokat Magyarország védelme érdekében.

„Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, elutasítjuk a migránsok betelepítését.” – szögezték le.