Fotó: MTI/Mohai Balázs, archív
Karácsony Gergely a Greenpeace, a Ligetvédők és a VAResLIGET.blog.hu csoportok, a liget fáinak védelméért szervezett demonstrációján a Városligetben 2016. április 24-én.
Hirdetés

Azt írták, hogy a Városháza park, a Városmajor, a Vérmező, a II. János Pál pápa park, a Nehru part és a Horváth-kert kialakításához lehet hozzászólni.

A fővárosi önkormányzat fontos célkitűzése, hogy több és jobb park álljon a városlakók rendelkezésére, a budapesti vezetés pedig elkötelezett, hogy ezek jövőjét közösen határozhassák meg az itt élők – írták.

A felmérésben a jelenlegi használati szokások és a jövőre vonatkozó vágyak egy egyedi, magyar fejlesztésű térképes felületen jelennek meg – emelték ki.

A hat helyszín sokban különbözik egymástól, de közös bennük, hogy a megújítás után mindegyik az eddiginél több lehetőséget biztosít majd a budapestieknek szabadidejük tartalmas és egészséges eltöltésére – írták.

A www.kozossegitervezes.hu oldalon nem csupán a kérdőív kitöltésére van mód, de regisztráció után kommentelni, beszélgetni is lehet – olvasható a közleményben.