Hadházy Ákos azonnal a kormánypártokra kezdett mutogatni, de itt egyértelműen egy belső baloldali leszámolásról lehet szó,amelynek Hadházy erősen részese, ugyanis korábban is többször írt már erről az ügyről, és mindenki ismeri a Tóth Csabával, illetve a zuglói önkormányzattal szemben fennálló konfliktusát. 

Hirdetés

Azt, hogy Tóth Csabának is köze lehet az ügyhöz, megerősíti, hogy Origo.hu információi szerint a Központi Nyomozó Főügyészség tartotta a házkutatást, márpedig ők abban az esetben nyomoznak, ha mentelmi joggal rendelkező személy érintett. Horváth Csabának nincs mentelmi joga – de mivel nála is volt házkutatás, ő is az ügy gyanúsítottja lehet -, Tóth Csabának MSZP-s országgyűlési képviselőként van.

Facebook-bejegyzésében Horváth Csaba elismerte a házkutatást és megerősítette, hogy az ügyészség nyomoz.

A fővárosi parkolási botrányokról Hadházy Ákos és Soros blogja, a 444 is gyakran írt a közelmúltban, az országgyűlési képviselő rendszeresen bennfentes információkra hivatkozott. Egyelőre nehéz megmondani, hogy pontosan milyen ügyben szálltak ki a nyomozók a 14. kerületbe, ugyanakkor az ottani belső baloldali konfliktusnak ez már nem az első felvonása – írja az Origo.

Korábban írtuk

Köztudott, hogy Hadházy Ákos és Tóth Csaba kiélezett küzdelemre készült az előválasztás során, melyre végül Tóth visszalépése miatt nem került sor. A baloldali villongások azonban itt nem értek véget, a szereplők hol magánéleti botrányokat, hol pedig gazdasági visszaéléseket kiáltva támadták egymást.

A további részletekről IDE kattintva az Origo honlapján olvashat.