Hirdetés

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa szerint az ellenzék dolga csak annyi lett volna, hogy szépen felépítsenek egy jelöltre egy kampányt, hiszen úgy akár lehetett volna esély Tarlós Istvánnal szemben, de így nem fognak semmire sem menni.

„A Nézőpont Intézet a héten zárta le Budapest-kutatását és megnéztük, hogyan állnak az ellenzékiek Tarlós Istvánhoz képest… és teljesen reménytelen a helyzet”

– mondta Boros Bánk Levente, aki Karácsony Gergelyt mazochistának nevezte. Azt mondta, folyamatosan megalázzák a zuglói polgármestert, ő pedig jó képet vág hozzá.

Szarvas Szilveszter szerint a legnagyobb troll Tarlós István, aki egyetlen mondatával lealázta az összes jelöltet. Az újságíró azt találja a legviccesebbnek, hogy három teljesen alkalmatlan jelölt indult, akik közül a legalkalmasabb mégiscsak Karácsony Gergely.

Boros Bánk Levente elmondta, szerinte Kálmán Olga egy közhelylistát követ, hiszen legutóbbi képén egy kutyát ölelget. Szarvas Szilveszter reagált az ötletre, és a Médianéző ügyvezetőjének egyik korábbi megszólalására reagálva azt mondta:

„Ennek jelentése van, hiszen te mondtad, hogy Karácsony Gergely lement kutyába; akkor Kálmán Olga most az ölébe vette Karácsony Gergelyt.”

Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese Szabó Tímea parlamenti kirohanására – ahol a dunai hajóbalesetben vétkesnek nevezte a Fideszt – azt mondta:

„Szegény Szabó Tímea nem túl okos, cserébe undorító, amit most például csinált a Parlamentben„.

Boros Bánk Levente szerint a képviselő ezzel a kétségbeesett utálkozással a belülről jövő frusztrációit vetíti ki valaki másra. Elmondta, akkora kínálat van a hülyékből, hogy ”az hihetetlen„, példaként Jakab Pétert, Bangóné Borbély Ildikót és Szabó Tímeát is említette.