A tejfölös dobozos Gyurcsány ugyanaz a gazember, aki már bizonyította: neki nem számít az erkölcs és semmi sem drága, még az emberélet sem.

Posted by Hollik István on Tuesday, March 2, 2021
Hirdetés

Hollik István úgy fogalmazott, azt hitték Gyurcsány Ferenc esetében az őszödi beszédnél már nincsen lejjebb, hétfőn azonban „bebizonyította, hogy mégiscsak van”.

„Nem elég, hogy a harmadik hullám kellős közepén arra utasítja a baloldali politikus társait, hogy keltsenek bizalmatlanságot a vakcinákkal szemben, (…) a baloldali álhíroldalakat is bekapcsoltatja ebbe az oltásellenes kórusba, a hétfői Facebook-bejegyzésében pedig egészen odáig megy, hogy azt sejteti, a miniszterelnöknek tulajdonképpen nem is a kínai vakcinát adták be” – fejtette ki a kormánypárti politikus.

„Ez az újabb baloldali összeesküvés is azt bizonyítja, ön semmit nem tanult az őszödi beszédből” – mondta Hollik István, hozzátéve: „ez egészen elképesztő és aljas”.

„Maga ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, akinek nincsenek gátlásai, semmit nem tisztel, akinek semmi sem drága, még az emberélet sem” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Korábban írtuk