Hirdetés

Ennek érdekesebb részleteire hívja fel a figyelmet az Alapjogokért Központ legfrissebb sajtószemléje.

„Arról van szó, hogy ami felizgatja és egyben tartja Orbán 2,5 millió szavazóját, az az »őrület«, amely az ellenzéki oldalon elfogadhatatlan.

Orbán szavazóinak a többsége elszigetelten, bezárva él, leginkább vidéken és úgy száz év választja el őket Európától”

– írja egyebek mellett Bruck.

„Van egy fontos kifejezés: az én világom. Kérdés: vajon egy vidéki Orbán szavazónak mit jelent ez, hogyan határozná meg a jelentését? Mi fér bele, mennyire tágas számára az én világom kifejezés? Szerintem azt mondja, hogy az én világom ez a falu. Ez a 300 ember, akit ismerek.

Az én világom a kocsmától a templomig terjed.

És nem érdekel, hogy mi van ezen kívül” – fogalmaz a Népszava szerzője.

❗️Népszava/SZDSZ: a fideszes szavazó egy őrült, elszigetelt, falusi, tanulatlan kocsmatöltelék❗️Kis szombati…

Gepostet von Alapjogokért Központ am Samstag, 18. April 2020

„Gratulálunk és köszönjük. Köszönjük valamennyi tanulatlan, őrület határán tengődő, beszűkült gondolkodású, provinciális, lábszagú, büdösleheletű, fagyit is bicskával evő, zérókólát is butykosból ivó, bőgatyás mucsai paraszt nevében a Népszavának és persze Bruck Gábornak is, hogy figyelmeztetnek minket: a felvilágosult, nyugatos SZDSZ-es értelmiség még mindig rajtunk tartja óvó, vigyázó tekintetét. De mi ebből a – bizonyára csak – »értetek aggódom, nem ellenetek« attitűdből nem kérünk. Mi szeretnénk ilyen bezárkózott tahók maradni,

akiknek az ország az egész országot jelenti, akiknek fontos a családjuk és a saját közösségeik, és akik Brüsszel minden ellenkezésének dacára még templomba is járnak”

– írta a bejegyzéshez az Alapjogokért Központ.