Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője Gyurcsány Ferencnek az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése utáni magyarázkodó parlamenti felszólalásából állított össze pontokba szedve, ahogy írja: egy régi oktatófilmet a legnagyobb mestertől. Az akkori miniszterelnök 2006. október 6-i parlamenti felszólásában több olyan felvetés is van, ami kísértetiesen hasonlít a baloldal mostani, a pandémia idején alkalmazott megszólalásaira.

Hirdetés

Az első hazugságmód a hazug vád, az erre adott menekülő védekezés majd az ez által okozott politika” – mondta 2006-ban Gyurcsány Ferenc. Erre a „technikára” jó példa az MSZP-s Korózs Lajos tavaly videója amit Németh Athinával, egy magát mentőápolónak kiadó nővel készített, és akiről a párbeszédes Szabó Tímea is beszélt a parlamentben.

Az irracionális ígéretek, túlzó ígéretek politikai hazugsága” – tanácsolta ugyancsak 2006-ban Gyurcsány Ferenc. Ezt a tanácsot úgy tűnik a Momuentum elnöke, Fekete-Győr András fogadta meg, amikor azt követelte, hogy minden beoltott kapjon százezer forintot.

Ismételd sokszor, esélyed van rá, hogy elhiszik” – mondta újabb bölcsességét Gyurcsány Ferenc. Ezt a panelt az elmúlt hetekben akkor figyelhettük meg, amikor a kormány járványkezelését támadta a baloldal. Bár Magyarországon már kétszer annyian kaptak védőoltást, mint az uniós átlag, az ellenzék mégis összeomló vagy nem is létező oltási tervről és egészségügyről beszélt.

Korábban írtuk


A baloldal által alkalmazott kommunikációs trükkök részletes bemutatása megtekinthető a videóban.

Előkerült egy régi oktatófilm a legnagyobb mestertől 🤥 Azóta is kiválóan használják az emberei, elég csak körülnézni az interneten vagy meghallgatni őket. 😕

Posted by Kocsis Máté on Saturday, April 17, 2021