Karácsony Gergely szerint belefér belepisilni a szenteltvíztartóba

Hirdetés

„Egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, szóval végül is belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk” – mondta nemrég a Klubrádióban Karácsony Gergely.

A főpolgármester nemhogy nem kért bocsánatot botrányos, vallásellenes, hívőket sértő kijelentése miatt, hanem kitartott szavai mellett.

Márki-Zay Péter a fogyatékkal élőket is megsértette

Gyurcsány Ferenc jelöltje, Márki-Zay Péter újabb társadalmi csoportot jelölt ki magának ellenfeléül, most éppen a fogyatékossággal élőkbe rúgott bele.

Márki-Zay a vasárnap esti bejelentkezésében „fogyatékosoknak” minősítette a fidesz támogatóit, a kifejezést negatív jelzőként használta, súlyosan megsértve ezáltal a fogyatékkal élők emberi méltóságát.

Korábban írtuk

A baloldal számára másodrangúak a vidéki emberek

A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal miniszterelnök-jelöltje december 6-án a közösségi oldalán közzétett videóban így fogalmazott: „azokat a döntéseket valakinek meg kell hozni, hogy például migránsszámlálós kampány kell, hiszen hogyha a pesti, belpesti liberálisok érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk, ugyanúgy, ahogy ’18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítsák a falusi, egyszerű, tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat”.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.