Fotó: demokrata.hu
Hirdetés

A mű a gender-fogalom megjelenésétől kezdve az genderideológia politikára, kultúrára és a társadalomra gyakorolt hatásait elemzi, átfogó képet adva a genderforradalom globális érzékenyítő propagandájáról.

Kovács István, a jogi elemző intézet stratégiai igazgatója a Belgiumban élő, francia anyanyelvű művészettörténész-teológus könyvéről a pénteki bemutatón azt mondta, hogy napjaink talán legaktuálisabb problémájával foglalkozik, hiszen a genderlobbi hatása egyre nagyobb Magyarországon, már a gyerekeinket is veszélyezteti érzékenyítő tevékenysége. Szó sincs arról, hogy ez a kötet „ellenkönyve” lenne annak a nemrég megjelent mesekönyvnek, amely „hasonló témában, de az ellenkező oldalról hivatott érzékenyíteni” a gyerekeket, hiszen az Alapjogokért Központnál közel két éve kezdtek el dolgozni Marguerite A. Peeters művének kiadásán.

Ráadásul míg az elmúlt hetekben hírhedtté váló mesekönyv egy gyermekeknek szóló propagandaanyag, a Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv megértéséhez ezzel szemben egy tudományos igényességgel megírt mű, amely a genderideológia kritikáját adja.

Mint a stratégiai igazgató fogalmazott: bár ezen progresszív ideológia előszeretettel láttatja magát a szabadság kiterjesztőjének, valójában mindenkit, aki megkérdőjelezi dogmatikáját, kirekesztőnek bélyegez, ezáltal pedig korlátozza a szólás- és véleményszabadságot, a tudományos- és akadémiai szabadságot is.

Korábban írtuk

A könyvbemutatón levetítettek egy online interjút, amelyben Marguerite A. Peeters kifejtette, hogy a genderelmélet valójában a marxizmus újragondolását jelenti. Az elnyomott munkásosztályt azonban ma az ideológia számára az LMBT-közösségek és a nők jelentik, akiket „fel kell szabadítani” a férfiak elnyomása alól. Szerinte a gender-fogalom már a második világháború után megjelent a köztudatban, ugyanakkor csak a hidegháború megszűntével tudott igazán erőre kapni, mivel addig a nyugati országokat más típusú viták kötötték le. 

Marguerite A. Peeters hangsúlyozta, a nyugati konzervatívok későn ébredtek, és csakúgy, mint a XVIII. században a francia konzervatív nemesség, egyszer csak azon kapták magukat, hogy a guillotine alatt van fejük. Nyugaton ma hasonló a helyzet, mivel a genderpropaganda témáját a média, az értelmiség és a baloldali-liberális politika is egyaránt dogmatizálta.

Fotó: demokrata.hu

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője a könyvbemutatón azt mondta, a mű azért különös jelentőségű, mert megmutatja a genderelmélet valódi arcát. A társadalmi nemek bevezetését követelők ugyanis fokozatosan érzékenyítik a közvéleményt: először csak a diszkrimináció megszüntetését követelik, majd az egyenlőség nevében a szociális juttatások kiterjesztését, végül pedig az LMBT-életmódot teszik társadalmilag elfogadott, követendő normává. 

A nyugati társadalmak jogrendszerébe mára annyira beleette magát ez a progresszív ideológia, hogy a társadalom legalapvetőbb tartópilléreit fenyegeti: a házasságot és a családot. Ezért szólít fel Peeters ellenállásra, fogalmazott Párkányi Eszter, ugyanis a genderideológia az új pogányság, mely mindenhol virágzik, ahol nem találkozik ellenállással.

Marguerite A. Peeters Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv című műve, amely közérthetően mutatja be a genderideológiát, hétfőtől kapható a könyvesboltokban.