A PestiSrácok.hu birtokába került egy hangfelvétel, amelyen Janiczak Dávid, Ózd polgármestere (egyben Vona Gábor helyettese) és Almási Csaba jegyző igencsak „komoly” eszmecserét folytatnak arról, milyen titkárnőt érdemel Janiczak. Úgy tűnik, a kiválasztásnál fontos szempont, hogy a megyei polgármestereknek is nagyon szép titkárnőik vannak.

Fotó: Janiczak Dávid Facebook-oldala, szerk: demokrata.hu

A feltehetően 2016-ban rögzített hangfelvételen Janiczak és Almási nagyjából olyan stílusban beszélget a leendő polgármesteri titkárnő személyéről, mintha egy ókori rabszolgapiacon lennének – írja a PestiSrácok. Mustrálgatják a tárgyként kezelt portékát, és időnként jókat viháncolnak – amiként az az efféle komoly és fontos emberektől elvárható.

Egyébként Janiczak Dávid a Jobbik országos listájának 10. helyén szerepel, tehát a jelenlegi közvélemény-kutatási adatok szerint biztos befutónak tűnik – emlékeztet a PestiSrácok. Ha így lesz, akkor döntenie kell, megtartja polgármesteri székét, vagy beül a parlamentbe. Ő a közelmúltban úgy nyilatkozott, marad polgármester. Szerencsére tehát Ózd egyelőre nem veszíti el nagy formátumú vezetőjét, a „Titkárnők Nagy Szakértőjét”.

A hangfelvétel és annak leirata a PestiSrácok.hu-n érhető el.

demokrata.hu