Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szerint az ellenzék az alaptörvény-módosításkor elárult a fiatalokat és jövőjüket.

Fotó: mti, kovács tamás
Fotó: MTI, Kovács Tamás

Nacsa Lőrinc, a szervezet elnöke kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Vona Gábor, Molnár Gyula, Gyurcsány Ferenc és Szél Bernadett voltak azok, akik saját pártjukat, képviselőiket arra utasították, hogy ne szavazzák meg az alaptörvény módosítását. Ők és pártjaik azok, akik a magyar fiataloknak nem szeretnék alkotmányos védelemmel biztosítani, hogy egy biztonságos és élhető Magyarországon élhessenek – mutatott rá, hozzátéve: ők azok, akik úgy gondolják, hogy semmit nem kell tenni a brüsszeli agresszív, felső határ nélküli betelepítési tervekkel szemben. 
    
Kitért arra, hogy a baloldal már 2004-ben is elárulta a nemzetet, cseppet sem meglepő, hogy ismét Gyurcsány Ferenc parancsait hajtják végre. A Jobbik pedig annyira „nemzeti”, hogy a saját hazáját nem kívánja megvédeni és erős, alkotmányos biztonságba tudni. „Nem is várhatunk tőlük többet. Ugyanolyanok, mint azok, akik a kettős állampolgárság ellen szavaztak. Hazaárulók.” – fogalmazott, hozzátéve: kedden is kiderült, hogy a magyar fiatalok csak a kormánypártokra számíthatnak, hiszen ők azok, akik azért dolgoznak, hogy itthon legyen lehetőség boldogulni, és érdemes legyen ide visszatérni. Nacsa Lőrinc felszólította az összes ellenzéki tömörülést, „legyenek azok a törpepártok, a kommunisták jogutódai vagy a gárda-egyenruhás nemzetellenes párt”, hogy hagyják abba a Magyarország érdekei ellenében történő politizálást, legyenek hűek képviselői esküjükhöz.

(MTI)