Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt Karácsony Gergelyt felhívta egy telefonbetyár, aki Kijev főpolgármesterének adta ki magát. A főpolgármestert az esetet követően Bohár Dániel megkérdezte, milyen nyelven beszélt a kamu Vitalij Klicskóval. Karácsony Gergely a riporter kérdésére azt válaszolta, „nagyon rossz angolsággal.”

Bohár Dániel Facebook-videójából azonban kiderül, hogy a „nagyon rossz angolság” valójában magyar volt, ugyanis Karácsony Gergely mellett végig ott ült a tolmácsa is.

„Igen, a magyar kormány az rossz oldalon áll ebben a konfliktusban, és a szankciókat csak nagyon nehezen sikerül keresztülvinni, de azért örülök annak, hogy létrejött a szankciós csomag, és Magyarország végülis nem tudta ezt megakadályozni”

– mondta Budapest főpolgármestere.

Karácsony Gergely nemcsak beismerte, hogy szándékosan rosszat akar a magyaroknak, hanem hazudott is. Nem is egyszer, hanem kétszer. Ugyanis egy korábbi bejegyzésében azt írta, hogy a hívást a tervezettnél jóval korábban be is fejezte, mivel rájött, hogy átverik. Valójában viszont nem jött rá, hanem jókedélyűen búcsúztak el egymástól a kamu Klicskóval, megegyezve abban, hogy együtt harcolnak a magyar kormánnyal szemben – közölte Bohár Dániel videójában.

Korábban írtuk