Fotó: parlament.hu (képernyőfotó)
Hirdetés

„Igazán nem értem, miért kéne a többi ellenzéki vezetőnek úgymond elhatárolódnia Jakab Pétertől azért, mert hétfőn – a parlamentben – börtönben elkövetett homoszexuális erőszakkal fenyegette Magyarország miniszterelnökét. A parlamenti trógertrócsányizásból, lófaszozásból ugyanis egyenesen következik a parlamenti viktóriázás. Megérdemlik egymást” – írta pénteken a Facebookon Jakab Péter unintelligens kirohanására reagálva Schiffer András. Mint ismert, a Jobbik-elnök így fogalmazott: „Én azt mondom, miniszterelnök úr, hogy most már így a vége felé egy kicsit ön is fogja vissza, mert ugye a börtönben még Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória.”

Schiffer András szerint a Jobbik amúgy tényleg megváltozott.

„Az elmúlt években – a kompatibilitás kedvéért – a nemzeti radikalizmust, a szuverenizmust, a modernitás-kritikát kiölték belőle és meghagyták benne azokat a primitív indulatokat, amiket széliránytól függően lehet zsidókkal, cigányokkal, homoszexuálisokkal, vagy éppen politikai ellenfelekkel szemben felkorbácsolni.

Nem, Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja. S jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót”

– írta Schiffer András, az LMP korábbi társelnöke.

Korábban írtuk