Fotó: képernyőkép
„A gép hatósugarában tartózkodni tilos!” – Jakabékat ez nem érdekelte
Hirdetés

Összetűzésbe keveredett Jakab Péter egy munkagép vezetőjével, amikor a pártelnök videót forgatott politikustársa, Steinmetz Ádám társaságában a fonyódligeti Erzsébet-táborban. A vita oka az volt, hogy a filmező Jakabék éppen oda álltak, amerre a munkagép tolatott, és bár a jármű jól hallható hangjelzéssel és nagyon lassan közeledett, nem léptek el az útjából. Sőt, Jakab munkatársa is a gép elé lépett, majd kiabálni kezdett a vezetővel.

– Te noooormális vaaaagy? Nekem tolatod az autóóóót? – sipítozta Jakab kolléganője, ezután maga Jakab Péter vonta kérdőre a munkáját végző férfit:

– El lehet engem ütni, vagy van valami probléma, hogy itt állunk? – kérdezte a baloldali miniszterelnök-jelölt-jelölt, aki szerint a férfi „emberek életét veszélyeztette”.

Jakab a közösségi oldalára mindezt így posztolta ki, megfeledkezve arról, hogy a munkásnak dolga volt ott, ő meg csak facebookozgatott:

„A Fidesz egyre keményebb eszközökkel próbál elhallgattatni minket, most épp egy munkagéppel akartak ránk tolatni videofelvétel közben.”

A kommentekből ítélve a Kunhalmi Ágnes-díjas színjátékot még a pártelnök követőinek jelentős része is színvonaltalannak tartja…

Korábban írtuk