A Jordán Futball Csapat – His Royal Highness Ali-Bin Al-HusseinS Deaf Club ma reggel landolt Ferihegyen. Azért érkeztek Budapestre, mert a hallássérültek csapatával játszanak barátságos mérkőzést az Istvánmezei úti Körcsarnokban. A teremfoci 2011. április 4-én, hétfőn 12 órakor kezdődik. Nyilvános mérkőzés lesz. A barátságos mérkőzés után lesz az ünnepélyes díjátadás. Mindenkit, a lelkes szurkolókat, sportolókat, érdeklődőket és a sajtót szeretettel várják a szervezők a találkozóra. A belépés díjmentesen.

Április 3-án, vasárnap délelőtt városnézésre indult a csapat (Citadellánál, Várban, Halászbástyánál, Kossuth téren a Parlamentnél, a Hősök terén, délutáni séta a Belvárosban). Hétfőn 12 órakor lesz a megnyitó, a Jordán Futball Csapat – A His Royal Highness Ali-Bin Al-HusseinS Deaf Club barátságos teremfoci mérkőzése a Hallássérültek Tanintézete csapatával, amelyet ünnepélyes díjátadás követ a Körcsarnokban (XIV. Istvánmezei út 3-5.).

Április 6-án, kedden a déli órákban hajókiránduláson vesz részt a Jordán Csapat, és a Margit-szigeten találkozhatunk velük.