Engem nem érdekel, milyen okból szűnik meg a Népszabadság. Abban viszont biztos vagyok, hogy ennél szebb ajándékot nem kaphattak volna azok az 56-osok, akiknek a bebörtönzéséről, kreált büntetőpereiről, a fejükre olvasott, de el nem követett bűntetteiről annak idején kéjesen számolt be ez a lap – mondta a Demokratának Kövér László.Az Országgyűlés elnökét Soros Györgyről, a formálódó ellenzéki együttműködésről és arról is megkérdeztük, hogy valóban Orbán Viktor-e az új Kádár János.

Kövér László szerint az idei nemzeti ünnep megzavarása koncepciózus volt, de nemcsak ez, hanem az összes rendzavarási kísérlet 2010 óta. Ilyen volt például a Fidesz-székház elleni támadás is.

– Egyfajta provokáció, hogy a rendőrség erővel lépjen fel ellenük, hogy aztán a nemzetközi televíziós társaságok híradóiban majd mindenki láthassa, hogyan verik a demokráciáért tüntető, békés fiatalokat. Miután a baloldali politikusok nem tudták feldolgozni mindazt, aminek részesévé szegődtek 2006-ban, most azt próbálják bebizonyítani, hogy a jobboldal is ugyanolyan aljas, amilyennek ők bizonyultak tíz évvel ezelőtt – fogalmazott a házelnök, aki lapunknak beszélt arról is, ma Magyarországon miért nem számít magánügynek a meggazdagodás.

S ha már vagyon: a balliberális médiát elárasztják a kommunista nosztalgiára építő demagóg támadások a vagyonos politikusok ellen. Ennek következtében könnyen céltáblává válhat, aki alapvető létfenntartási szükségletein túl is költ magára, ezért hazánkban a vagyonosodás a kommunizmus évtizedei óta máig rejtőzködőbb, mint más országokban.

Lapunk összeállításából kiderül, milyen ma a háztartások vagyoni összetétele – hányan tartoznak a középréteghez, a felső középréteghez, illetve a gazdagok közé? Hány új autó talál gazdára, ezen belül hogyan alakul a luxusmárkák eladása? Hogyan alakulnak a jövedelmek, milyen tendencia figyelhető meg az ingatlanpiacon? De megtudhatják azt is, hány családnak van vitorlása, s mennyibe kerül a helikopter- vagy a limuzinbérlés.

A Demokrata ezúttal csütörtöktől, november harmadikától kapható az újságárusoknál.