A nekik szóló mindkét előadás közös jellemzője a briliáns színészi játék volt. 14:30-kor kezdődött a Manna Produkció Kicsi nyuszi hopp hopp című előadása. Réti Adrienn és Csémy Balázs rövid párbeszédeire épített videoklipszerű darab erős képet ad a mai popkultúra tárgyi- és lelkivilágáról, a mobilos, „emtívís”, szoláriumos, speed-es, extasy-s nemzedékéről. Az előadás fergeteges humora és néha megrázó pillanatai igazi színházi élményt nyújtottak.

16 órától a Nézőművészeti Kft. – Manna Kulturális Egyesület A gyáva című darabjában Kovács Krisztián és Scherer Péter kiváló előadásában szembesülhettünk a drogos fiú és apja ellentmondásos kapcsolatával. Zavarbaejtően személyes párbeszédek és belső monológok, humoros és keserű élethelyzetek az élet rendhagyó sorsfordulatai közé keverve, mely minden pillanatában élethű.

Holnap megint az óvodásoké lesz a nézőtér. A Vojtina Bábszínház és a Budapest Bábszínház 3 éves kortól ajánlja előadását, a Hepp Trupp és a Vaskakas Bábszínház a középső csoportosnál idősebbeket várja.