Érdekes hanganyag-részlet került a Hirado.hu birtokába, ahol Karácsony Gergely beszél arról, már bánja, hogy miniszterelnök-jelölt lett.

Alapvetően az az érzésem, hogy a f*szért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0 százalékról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy főállásom, ami önmagában egy kib*szott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok

– fogalmaz egy zárt ülésen Karácsony Gergely a Hirado.hu oldalán közzétett hangfelvételen. A felvételt Önök is meghallgathatják: 

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/367298702&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

Facebook-oldalán a politikus elismerte, hogy a felvétel valós. Így kommentálta az eseményeket: 

A stílusért persze elnézést kérek, de úgy tudtam, hogy a barátaimmal beszélgetek, őszintén. Sajnálom, hogy valaki visszaélt a bizalmammal. Pontosan tudom, hogy ki készítette a hangfelvételt, de nem fogom elmondani. Egyrészt mindegy is, másrészt meg úgysem tudom bizonyítani. De a véleményem megvan.

Köszönöm az ingyenreklámot! Ez a titkos hangfelvétel is csak azt bizonyítja, hogy én nem egóból vagy hataloméhségből,…

Gepostet von Karácsony Gergely am Sonntag, 10. Dezember 2017

Hirado.hu