A főpolgármester Osváth Zsolt („VV Zsolti”) Egybuszban című műsorának volt a vendége, ahol többek között a miniszterelnöki ambícióiról, a nyelvvizsgabotrányáról, valamint a budapesti dugókról faggatták Karácsony Gergelyt – olvasható a Mandiner cikkében.

Hirdetés

„Szerintem ez egy nagyvárosban életszerű, hogy így történik” – nyilatkozta Karácsony Gergely a fővárosban rendszeresen tapasztalható dugókkal kapcsolatban, majd a közösségi közlekedést javasolta megoldásként.

„Szállj föl a villamosra, és ott vagy három perc alatt”

– reagált a főpolgármester arra a felvetésre, hogy a felújítások, illetve a dugók miatt egy óra alatt lehet eljutni autóval a Nyugati tértől a Blaha Lujza térig.

A beszélgetős műsorban arról is kérdezték Karácsony Gergelyt, hogy egy vizsgálat szerint nem taníthatott volna a Budapesti Corvinus Egyetemen.

„Hát mit tudom én? Engem meghívtak az egyetemre tanítani, én leadtam a papírokat, és kineveztek tanársegédnek, ha valaki hibázott, az biztos, hogy nem én. Lehet, hogy ez a vizsgálatnak az eredménye, megjegyzem, hogy szerintem a fél tanszék nem taníthatott volna akkor”

– fogalmazott Karácsony Gergely a nyelvvizsgabotrányával kapcsolatban, azonban a riporter arra hívta fel a főpolgármester figyelmét, hogy a vizsgálat szinte az összes kollégájára kiterjedt, de egyedül róla bizonyosodott be, hogy nem taníthatott volna.

„Hát, nem életszerű, de én nem ismerem a volt kollégáim dokumentációit”

– reagált a felvetésre Karácsony Gergely.

A Mandiner cikke IDE KATTINTVA olvasható.

A teljes műsor alább tekinthető meg:

Korábban írtuk