Fotó: MTI/Máthé Zoltán, archív, (szerk.)
Hirdetés

A Fidesz ifjúsági szervezetének politikusa úgy fogalmazott, Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlansága újabb és újabb területeken nyilvánul meg, újabb tantárgyból bukott meg.

„Azt eddig is tudtuk, hogy kihívásokkal küzd a matematika területén. Elég csak arra gondolni, hogy nyereségként magyarázza az egymilliárd forintos veszteséget elérő parkolási botrányt” – fejtette ki Borbély Ádám.

Kiemelte, az is ebbe a körbe tartozik, hogy a „rossz gazdálkodás miatt Zuglót egy kétmilliárdos hitelkeret tartja lélegeztetőgépen”.

A Fidelitas budapesti elnöke elmondta, öt éve, amikor Karácsony Gergely a helyiek segítsége nélkül nem tudott volna megmutatni Gyurcsány Ferencnek egy iskolát, azt gondolták, majd belejön. „De a helyzet csak romlott” – jelentette ki.

Borbély Ádám a sajtótájékoztatón levetített egy videót, amelyen Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatainak részletei láthatók.

A felvételt ismertetve hangsúlyozta, Karácsony Gergely egy interjújában „zavarba ejtő magabiztossággal állítja, hogy Csepel Észak-Pesten van”. Egy másik nyilatkozatról pedig elmondta, „ennél is kínosabb”, hogy Karácsony Gergely „zuglói polgármesterként a Városligettel sincs képben”, szerinte ugyanis ott a helye a Nemzeti Múzeumnak.„Az már csak mellékes, hogy Isztambult Törökország fővárosának állította be” – tette hozzá Borbély Ádám.

„Az már csak mellékes, hogy Isztambult Törökország fővárosának állította be” – tette hozzá Borbély Ádám.