Facebook-oldalán kér anyagi támogatást miniszterelnök-jelölti kampányához Karácsony Gergely.

„Megér neked ezer forintot a kormányváltás? Támogasd a miniszterelnök-jelölti kampányomat!” – kezdi kérését a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

„A Párbeszédnek pénze nincs, azonban a közeljövőben országos kampány keretén belül szeretnénk egy újságot kiadni” – folytatódnak a szívfacsaró sorok. A zuglói polgármester konkrétumokba is belemegy: „Ha például 1000 Ft-tal támogatsz minket, azzal 10 újság kinyomtatását és célba juttatását segíted elő. Ugye neked is megér pár száz forintot, hogy leváltsuk az Orbán-kormányt?” – írja Karácsony, akinek a kampányszlogenje roppant szellemes: „Legyen Karácsony!” 

Megér neked ezer forintot a kormányváltás? Támogasd a miniszterelnök-jelölti kampányomat!A Párbeszédnek pénze nincs,…

Gepostet von Karácsony Gergely am Dienstag, 5. September 2017

A mini párt miniszterelnök-jelöltjének választási kampányához a http://karacsonygergely.hu/tamogass/ oldalon járulhatnak hozzá azok, akik valamiért pont benne látják a kormányváltás zálogát.

„Ha sok ember – akár kevéssel, de rendszeresen – támogatja kampányunkat, akkor a mindenkori hatalmasok nem tudják elhallgattatni az ellenzéket” – puffogtatják semmitmondó ígéreteiket. „Mi Rátok számítunk! Támogasd Te is, hogy Karácsony Gergely üzenete minél több emberhez eljuthasson, és szólj a barátaidnak is!” – ha valamivel, ezzel biztosan próbára tehetők a régi barátságok.

De lássuk, milyen opciók közül választhatnak a lelkes adományozók:

  • 10 db szórólap ára (1.000 Ft)
  • 10 db kitűző ára (2.000 Ft)
  • 10 db direkt marketing levél kiküldése (5.000 Ft)
  • kitelepülőszett (10.000 Ft)
  • 1 db óriásplakát (35.000 Ft)

Az adomány lehet egyszeri is, de az igazán elkötelezett hívek választhatják a havi rendszeres támogatást is (ez esetben „bankkártyáját havi rendszerességgel megterheljük” – írják.) 

-EN-