Hollik István telefonon azt mondta az MTI-nek, hogy a főpolgármester programjában valójában Gyurcsány Ferenc politikája köszön vissza, ami újabb bizonyíték arra, hogy „Karácsony Gergely 99 százalékban Gyurcsány Ferenc”.

Hirdetés

„Ők ketten a múlt politikáját hoznák vissza, amire az emberek egyszer már nagyon határozottan nemet mondtak, azért, mert a baloldal politikája, Gyurcsány Ferenc politikája a csőd szélére sodorta Magyarországot” – fogalmazott a politikus.

Hollik István szerint az eddigi baloldali programokból világosan látszik, hogy Gyurcsányék mit akarnak valójában: adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását.

„Ők, a baloldal egyszer már bizonyították, hogy ez a politika, Gyurcsány Ferenc politikája tönkreteszi Magyarországot. Most Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc mégis ezt a politikát akarják visszahozni” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Korábban írtuk

Az első programbemutató

Változás és jóvátétel. 👉 Kövessétek élőben az első programbemutatóm, szóljatok hozzá, mondjátok el Ti is a véleményeteket! 🇭🇺

Posted by Karácsony Gergely on Saturday, June 12, 2021