Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Hirdetés

„A zuglói vátesz legutóbb Facebook-oldalán posztolta ki, hogy a korábbi fideszes polgármester alatt mínuszban volt a kerület, az ő vezetése alatt pedig több mint egymilliárd forintos pluszt könyvelhetnek el” írja a portál. „Mint mindig, az ördög most is a részletekben rejlik, hiszen Karácsony mostani plusz egymilliárd forintja egy pillanatnyi állapot, és annak köszönhető, hogy befolyhatott az iparűzési és telekadó, másrészt az ellenzék főpolgármester-jelöltje elfelejtette elmondani, hogy több mint 2 milliárd forintos többlettel vehette át a zuglói önkormányzat vezetését 2014-ben, adósság nélkül.”

A PS emlékeztet: Kovács Balázs, a zuglói önkormányzat fideszes képviselője bíróságon támadta meg, hogy Karácsonyék – mint a cikk fogalmaz – titkosították a kerület kifizetetlen számláit, valamint Zugló kintlevőségeibe sem nyerhetett belelátást. 

„A bíróság első fokon a fideszes politikusnak adott igazat a kintlevőségek ügyében, Karácsonyéknak teríteniük kell a lapjaikat 15 napon belül. A zuglói veszteségtermelő vezetés elképesztő menekülése tovább folytatódik az igazság elől, hiszen a titkosított kifizetetlen számlák ügye még folyamatban van a bíróságon” – teszi hozzá a portál.

A teljes cikk itt érhető el.