Kegyeletsértésre és kormánygyalázásra futotta a szociknak államalapításunk ünnepén. 

Képernyőfotó: MSZP Facebook-oldala

Az MSZP nemzeti ünnepünk alkalmából sajtótájékoztatót tartott, ahol kiderült, szerintük miről érdemes ma megemlékeznünk:

Érdemes megemlékezni arról, hogy a Kárpát-medencébe érkező honfoglaló magyarok kevesebben voltak, mint ahányan elhagyták hazánkat.

– kezdett erős felütéssel Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja. Ezt követően rögzítette, Magyarországon jelenleg kivándorlási válság van. A szocik szerint az orbáni politika lényege, hogy „minden, ami a múltjukhoz köthető, azt ki akarják törölni”. Orbán Viktor (és politikustársai) a

fiatalok hátán kapaszkodott be a magyar nagypolitikába, ugródeszkaként használták a fiataloknak a lelkét. Orbán Viktor ugródeszkaként használta Nagy Imre koporsóját is, s Nagy Imre szobrát most akarják eltüntetni

– sorolta kegyeletsértő gondolatait Bihal Dávid, az MSZP feltörekvő politikusa, aki szerint a kormányzat legnagyobb bűne az, hogy Orbán Viktorék ifjúságukat is el akarják törölni, ezért tesznek meg

mindent azért, hogy ezek a fiatalok ebben az országban ne itt éljenek

– hangoztatta ékesszólásáról is tanúbizonyságot téve.

Torzsa Sándor, az MSZP ifjúsági szervezetének elnöke úgy látja, a magyar fiatalság többet érdemel, ezért „határozottan” felszólítják Orbán Viktort kivándorlási válságstáb, valamint államtitkárság felállítására. Torzsa Sándor ismét elmondta, az ifjú szocik konzultációt indítanak a kivándorlás témájában.

Torzsa szerint a Szent Istváni és a mai állam éles ellentétben áll egymással, és erről persze nyilván Orbán Viktor tehet.

Hiába dolgozol tisztességesen, hiába van egy szakmád, mindig lesz egy fideszes, akinek a te állásod vagy éppen vállalkozásod kell

– riogatott az ifjú szocik vezére, aki szerint

a Fidesz világában az állampolgárok alattvalók (…), a fiatalok vesztesek.

Több magyar hagyta el a hont, mint ahány ezer éve elfoglalta

Gepostet von MSZP am Montag, 20. August 2018

Új kenyér ünnepe és tűzijáték

Tóth Bertalannak a hosszú hétvége, az új kenyér ünnepe és a tűzijáték jut eszébe augusztus 20-ról – derül ki a szocik elnökének ünnepi videójából. Ezen a ponton meg is állhatnánk, önmagában már ez is mindent elmond az MSZP-ről.

De Tóth Bertalan elmélkedése csak ekkor veszi kezdetét, és hamar el is jut a magyar kormány kritizálásáig, a kabinet szerinte: 

megbélyegző matricákat ragaszt jogvédő civil szervezetek ajtajára, rendőröket küld a hajléktalanokra, rendőrökkel lakoltat ki magyar családokat és rátámad a független magyar igazságszolgáltatásra. Ez a kormány ezzel a politikával elüldözött hatszázezer magyar honfitársunkat, fiatalt, és több tízezer, több százezer családot döntött adósrabszolgaságba, akiknek most rettegni kell attól, hogy elveszíthetik az otthonukat

– sopánkodik álszentül a szocik vezetője, aki rögzíti, a kormánnyal ellentétben ők tényleg a Szent Istváni úton szeretnének járni, egészen pontosan a Szent Istváni keresztény értékek útjáért fognak küzdeni.

A szocikénál vastagabb bőr a világon nincs.  

A mi politikánk erről szól

Küzdeni fogunk a devizahitelesek jogaiért, érdekeiért! Küzdeni fogunk azért, hogy családok ne veszítsék el az otthonukat, és küzdeni fogunk azért, hogy a magyar fiatalok, akik elhagyták ezt a hazát, mielőbb térjenek vissza. A mi politikánk erről szól.Dr. Tóth Bertalan augusztus 20-i videóüzenete.

Gepostet von MSZP am Sonntag, 19. August 2018