A frakcióvezető videójában azt mondta: Karácsony Gergely folyamatosan mellébeszél és egyre mélyebbre süllyed az ügyben. Mivel Láng Zsolt szerint a budapestieknek joguk van tudni a válaszokat az elmúlt hetekben felmerült kérdésekre, ezért a Fidesz és a KDNP által kezdeményezett rendkívüli közgyűlési ülésnek egyetlen napirendi pontja lesz: a Városháza-gate és a kapcsolódó telekügyek kivizsgálása.

Hirdetés

Bár a főpolgármesternek elvben 15 napja van összehívni az ülést, Láng Zsolt azonban arra kéri Karácsonyt, hogy haladéktalanul, szerda reggel 9-re hívja össze a közgyűlést.

Mint ismert, korábban az Index írta meg, hogy a fővárost vezető baloldal eladná a Városháza kiemelkedően értékes ingatlanát. Karácsony Gergelyék sokáig fake newsnak, szánalmas propagandának és hülyeségnek titulálták az ezzel kapcsolatos híreket, a múlt héten nyilvánosságra került – a Demokratához is eljuttatott – kiszivárgott hangfelvételek azonban teljesen más megvilágításba helyezték a történteket, Karácsonyék kommunikációjában is fordulatot hoztak.

Az ügyről szóló cikkeink itt olvashatók.

Korábban írtuk