Mint a közleményben kiemelik, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének missziója, hogy támogassa a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét, ehhez nyújt segítséget Magyarország legnagyobb médiavállalata.

Hirdetés

A szervezet tevékenységét több módon lehet segíteni, 500 forinttal a 13600-as telefonszám hívásával és a 96-os azonosító megadásával, illetve SMS-ben a 96-os szám elküldésével a 13600-as telefonszámra. Az adományok a kedvezményezett szervezet számlaszámán jelennek meg, a közmédia pedig követi azok útját, hogy hitelesen közvetítsen az akció által elért eredményéről.

Emellett a közmédia karitatív kampánya ezúttal is különleges tárgyak eladásával segíti a szervezet munkáját. Az ismert emberek által felkínált relikviák többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 18-i egész napos műsorfolyama során bocsátanak árverésre.

A jótékonysági akcióhoz a jonaklennijo@mtva.hu e-mail címre várják a felajánlásokat, a kampány alakulásáról a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet tájékozódni – áll a közleményben.

Korábban írtuk