Hétfőn este debütál Kálmán Olga új műsora Simicska Lajos csatornáján. A műsorszám első vendége Facebook-oldalán már el is dicsekedett szereplésével.

„Izgalmas program elé nézek holnap este. A minden irányból feszült figyelemmel várt első adás vendége leszek” – büszkélkedett a fenti fotóval Facebook-oldalán Vona Gábor vasárnap este.

Hétfőn este debütál a csatornát váltó műsorvezető új műsora Egyenesen Kálmán Olgával címmel a Hír televízión. Azok az idők már nagyon messze vannak, amikor Kálmán Olga nem volt hajlandó jobbikos politikusokkal egy asztalhoz ülni az Atv-ben, a jobbikos pártelnök már több alkalommal megfordult a műsorvezető előző műsorában.

Jó ideje beszédtéma volt Simicska Lajos és a Jobbik összefonódása, bár ezt a Jobbik sokszor próbálta tagadni. Azóta megtudhattuk, hogy az ifjabb Simicska szerint az egyedül komolyan vehető jelölt 2018-ra Vona Gábor, akinek szerinte komoly esélyei vannak a kétharmados többség megszerzésére is. Mivel a közvélemény-kutatások szerint ettől még igen messze van az oroszlánból kiscicává vedlő jobbikos pártelnök, logikus, hogy több teret kell adni neki, hogy jobban kibontakozhasson.

demokrata.hu