Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Tűzoltók egy kétszintes, újépítésű raktár- és irodaépületnél, amely kigyulladt Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában 2021. október 30-án
Hirdetés

Kisdi Máté korábban elmondta, hogy sikerült megmenteni a lángoktól a raktár és irodaházzal egybeépített, mintegy kétezer négyzetméteres épületet.

A katasztrófavédelem korábbi közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, húsz járművel érkeztek a helyszínre.

A legfrissebb információk szerint a tűzoltók megfékezték a lánggal égést, és jelenleg hat vízágyúval az utómunkálatokat végzik.

Az épület teteje több helyen beszakadt, az irodaépületnél a betonszerkezet erősen megroskadt. A munkálatok közben a tűzoltók a földszintes összekötő épületből gázpalackokat hoztak ki, amelyeket biztonságba helyeztek.

Az egységek korábban húsz járművel érkeztek a helyszínre, a pilisszentiváni önkéntes tűzoltók két járműve is csatlakozott, valamint a közterület-fenntartó két hétezer literes járműve is az  vízhiányos területen volt – közölte a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk