Zöld kiáltvány

Talpra Magyar❗️A Márciusi ifjak is a jövőjükért küzdöttek❗️🇭🇺Legyünk bátrak, szabadok, egymásért és a környezetünkért is felelősek! #zöldkiáltvány #zöldfordulat #12pont

Gepostet von LMP – Magyarország Zöld Pártja am Sonntag, 15. März 2020
Hirdetés

„Talpra magyar! Zöld hullám, zöld fordulat zajlik Európában” – kezdi felhívását Kendernay János társelnök a videóban, amelyben a többi között klímavédelmet és emberi méltóságot, 21. századi jóllétet követel, valamint „környezetünk védelmét, felelős minisztériumot”.

A párt az élőlények fokozott védelmére is felhívja a figyelmet, de a termőföld megóvását és egészséges élelmiszert is követel. Szorgalmazzák, hogy az ipari beruházásokat korlátozzák a barnamezőkre, de a követelt pontok között szerepel vízkészleteink, tavaink, folyóink védelme, a tiszta levegő és a tiszta, zöld és megújuló energia is.

Az LMP a videóban, amelyben Pitz Dániel elnökségi tag, az LMP ifjúsági szervezetének elnöke is szerepel, tiszteletet követel a jövő generációjának, szabad oktatást, digitális tudást mindenkinek és független, szabad közszolgálati és közösségi médiát.