A rend kedvéértA kis- és középvállalkozások és az egyéni vállalkozók iparűzési adójának csökkentése most azért…

Posted by Kocsis Máté on Saturday, December 19, 2020
Hirdetés

Budapest főpolgármester úgy reagált Orbán Viktor miniszterelnök mai bejelentésére: „Hát akkor ez kész, ennyi volt. Orbán Viktor ma bejelentette a magyar önkormányzatiság kivégzését.”

Kocsis Máté most helyre tette a hisztiző Karácsony Gergelyt.

A kis- és középvállalkozások és az egyéni vállalkozók iparűzési adójának csökkentése most azért elengedhetetlenül szükséges, hogy a világjárvány gazdasági hatásait túléljék. Azért, hogy jobban meg tudják tartani a munkahelyeket – ismertette a Fidesz frakcióvezetője.

A budapesti vállalkozásoknak nincs százmilliárdnyi tartaléka, Karácsonyéknak van, Tarlóstól örőkölték. Emellett Budapest így is a legnagyobb bevétellel rendelkező magyar város – hangsúlyozta.

Korábban írtuk

Esetleg a világjárvány közepén nem kellene nagyvonalúan szórni a pénzt tanácsadókra, politikai kinevezettekre, buszmutyira, a Lánchíd pofátlanul túlárazott felújítására és a brüsszeli áskálódásra. Nem kell engedni, hogy a Demszky-Hagyó korszak emberei lopjanak a fővárosi önkormányzatnál és akkor jut pénz adócsökkentésre – ajánlotta a drámázó főpolgármester figyelmébe .

Nem a főpolgármesternek kell pénzügyi segítség, hanem a budapestieknek. A járvány gazdasági hatásait enyhíteni kell, nem hisztizni, főpolgármester úr! – zárta egy jó tanáccsal sorait Kocsis Máté.