Kocsis Máté közösségi oldalán fejtette ki, hogy őt is meglopta az egykori miniszterelnök. „Nem a szemem világát vette el, nem a 13. havi nyugdíjamat, nem a családtámogatást, csak egy kis kósza ötletemet” – írta.

Hirdetés

Hoppá! Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy engem is meglopott Gyurcsány Ferenc. Ugyan messze nem olyan mértékben, mint az országot, de meglopott. Nem a szemem világát vette el, nem a 13. havi nyugdíjamat, nem a családtámogatást, csak egy kis kósza ötletemet.

Történt ugyanis, hogy ez a jó ember a kampány elején “Itt a Feri” címmel fórum sorozatot indított, amit a legutóbbi parlamenti felszólásomban az ismert “itt a piros, hol a piros” nevű aluljárós játékhoz hasonlítva “itt a Feri, hol a Feri”-re módosítottam. Ez úgy megtetszett ám neki, mint az állami tulajdonú Motim Rt. 1995-ben, így hát fogta, és elvette. Mára a plakátjain is átírta. Fel sem hívott. Meg sem kérdezte szegény frakcióvezető társát, hogy lehet-e. Ejnye, a macskarúgjamegavilágsarkát!

Sebaj, legalább ennyivel is hozzájárultam a jövő vasárnapi vereségéhez. Egyebekben teljesen mindegy már, hogy hova megy az országban, csak annyi kérésem lenne hozzá – illő tisztelettel -, hogy már ne akarjon elvenni senkitől semmit mást. Se minimálbért, se 13. havit, se otthonteremtési támogatást, se a rezsicsökkentést, se az ország békéjét! Semmit! Legyen ez a bugyuta kis szlogen az utolsó, amit elvesz, és akkor nincs harag. Becs’ szó.

Korábban írtuk