Relativizálunk, relativizálgatunk? Most már nemcsak Gyöngyösi Márton zsidó listája és a szintén jobbikos Bíró László…

Posted by Kocsis Máté on Friday, August 6, 2021
Hirdetés

„Nahát, nahát, Gyurcsány úr! Mi fér még el azon az arcbőrön?” – kérdezte Kocsis Máté a Demokratikus Koalíció (DK) elnökétől.

Azt írta: érdekes lehet most már főnökükként mentegetni ezeket az embereket, írni róluk az „izzadtságszagú, relativizáló posztokat”. Sőt, Gyurcsány Ferenc pénteki bejegyzésében odáig is elmerészkedik, hogy közös éntudata lett velük – jegyezte meg.

Hozzátette: a Jobbik megvásárlása együtt járt az „ilyenek megvásárlásával is”, és Gyurcsány Ferenc „csapta be már annyiszor a magyarokat, hogy még ez is simán elfér”.

Kocsis Máté értékelése szerint Gyurcsány Ferenc pénteki Facebook-bejegyzésében lényegében azt írja, hogy „előbb nézi el a fajgyűlölőket, mint a kormánypártot”. „Kérdés, hogy a magyar cigányság és zsidó honfitársaink elnézik-e magának, hogy az újnácikkal ismét hatalomra kerüljön?” – írta a Fidesz frakcióvezetője, álszent gazembernek nevezve az ellenzéki politikust.

Korábban írtuk

Gyurcsány Ferenc pénteki Facebook-bejegyzésében azt írta, „az ellenzéki közösség megszületett” nemcsak azért, mert közösen indulnak a jövő évi parlamenti választáson, hanem mert az összefogás tagjainak „közös éntudata” lett. „Közelebb áll bármelyikünkhöz bármelyikünk, mint a Fidesz. És ez a centrális erőtér halálát hozta” – fogalmazott a DK elnöke.