Hirdetés

😨 A gyáva Jakab Péter ma elfelejtett bejönni a parlamentbe, vagy valahogy pont nem ért rá. De az is lehet, hogy csak…

Gepostet von Kocsis Máté am Montag, 12. Oktober 2020

A baloldali képviselők inkább kerülték a tegnapi választás témáját, a Jobbik  képviselője, Lukács László György viszont tovább folytatta a vádaskodást, wc-osztogatással is megvádolva a Fideszt.

Egyetlen egyszer sem hangzott el az a mondat, hogy önök gratulálnak Koncz Zsófiának – hívta fel rá a figyelmet. Koncz Zsófiát szeretettel várja a Fidesz-frakció az édesapja helyén – mondta a fideszes képviselő.

Kocsis Máté felhívta a figyelmet, az ellenzék nem mond igazat: ez a körzet sosem volt fideszes, a győzelem pedig igenis jelentős.

A választók megkóstolták a Soros-kolbászt, és nem ízlett nekik – jelentette ki. Önök megbuktak úgy, ahogy vannak: Gyurcsány Ferencestül, Kunhalmistul – tette hozzá.

Korábban írtuk

A Fidesz frakcióvezetője felhívta a figyelmet az összeállt ellenzék „nácimosdatására”, példaként Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely gondolatait idézte, hogyan mentegették Bíró László vállalhatatlan mondatait.

Kocsis Máté idézve Kunhalmi Ágnes magvas gondolatait, miszerint „az eredmény világos üzenet: mi köztársaságpárti erők ott vagyunk a Fidesz mögött”, azt mondta: a Fidesz háta mögött is maradnak majd.

Vona Gábor elvette a Jobbik lelkét, Jakab Péter el is adta – fogalmazott Kocsis Máté áttérve a szélkakasok pártjára.

A Fidesz frakcióvezetője idézte az üléstől most gyáván távolmaradó Jakab szeptember 21-i felszólalását is:

„Október 11-én jön a viszonválasz, képviselőtársak. Lesz itt csillaghullás! Azon a napon ítéletet fognak mondani az emberek önök felett, és énnekem egy kis öröm, hogy az ország legszegényebb megyéje, Borsod fog ítélkezni önök felett. Azon a napon mi, borsodiak fogjuk elindítani azt a lavinát, ami egyszer s mindenkorra maga alá fogja temetni azt az elmebajt, amit úgy hívnak, hogy Fidesz-kétharmad” – mondta akkor magabiztosan és fenyegetően Jakab Péter.

Kocsis Máté azzal zárta szavait: az ellenzék képviselői szégyelljék magukat.