„Koporsót hoztunk Áder Jánosnak. Ne írja alá a TB-törvény (sic!), mert az emberéletekbe kerülhet!” – írta Facebook-oldalán az országgyűlési képviselő.

Hirdetés

„Azért hoztunk ide a Párbeszéd aktivistáival egy koporsót a köztársasági elnök palotája elé, mert a társadalombiztosítási ellátás szigorításáról szóló törvény konkrétan emberéletekbe kerülhet” – fogalmazott Tordai Bence.

Tordai elmondta, azt várják Áder Jánosról, hogy ne írja alá a törvényt.

„Ne írd alá, János!”

– szólította meg a magyar államfőt a bárdolatlanság élő szobra, Tordai Bence.

Tordai Bence értékelése szerint a Fidesz felmondja azt az elvet, hogy minden magyar felelős minden magyarért, helyette inkább kiterjeszti a kirekesztés politikáját.

„Azt követeljük Áder Jánostól, hogy ne írja alá a törvényt” – erősködött a politikus.

Koporsót hoztunk Áder Jánosnak. Ne írja alá a TB-törvény, mert az emberéletekbe kerülhet. Tordai Bence #Párbeszéd

Gepostet von Párbeszéd Magyarországért am Montag, 16. Dezember 2019

A viselkedni nem tudó Tordai Bence legutóbb az Országházat nézte mászókának:

Ahogy azt Soroséktól megtanulták

Ahogy azt Soroséktól megtanulták – reagált Tordai Bence akciójára a Fidesz.


Úgy látjuk, hogy Karácsony Gergely pártja most már gátlástalanul alkalmazza a Soros-féle migránspárti szervezetek ízléstelen kampányeszközeit is – írja a nagyobbik kormánypárt közleményében.
A mai koporsós és temetést imitáló akció nemcsak ízléstelen, hazug, hanem jól ismert a Soros-egyetem és a Soros-féle szervezetek magyarországi és külföldi tüntetéseiről is – rögzítik.
A tb-törvény módosításának egyetlen célja van, hogy az eddig feltárt 75 ezer adóelkerülőnél ösztönözze az egészségügyi járulék rendszeres fizetését – zárul a közlemény.

demokrata.hu