A hangfelvételen az alábbiak hangzanak el:

„Bűnöm, hogy az úriember zsebébe tettem olyan öt év alatt körülbelül 25 millió forintot, az bűn? Lehet, hogy ez kevés volt, Józsikám. Énnekem nincs mit szégyellni. Én tudom, hogy mit tettem az ő zsebébe, hát szégyellje magát ő.”

„Nekem a Geiger azt mondta, hogy ezt a 10 százalékot ő úgy osztja el, ötöt megtart magának, kettő és felet ad a Napolcznak és kettő és felet a Szrimácnak. Ezt mondta nekem.”

„- Előre akarja vagy utána?

– Nem, sose volt előre, mindig utána volt. Mindig utána volt, de mindennek a 10 százaléka. Az anyagnak is.

Józsi: Mindennek… A nettó vagy bruttónak?

– A nettónak. De az anyagnak is…

Józsi: Az anyagnak mi köze hozzá?

– Ilyen megállapodást kötöttünk.”

A hangfelvétel elérhető a youtube-on az alábbi link alatt: http://www.youtube.com/watch?v=JpuwVNSicHk

Geiger Ferenc Soroksár jelenlegi polgármestere az őszi önkormányzati választásokon egyébként ismét megméretteti magát a soroksári civil szervezetek jelöltjeként, az MSZP támogatásával.

A Fidesz szerint újabb bizonyíték látott napvilágot, amelyen egy, a szocialista párthoz köthető polgármester korrupció-gyanús ügyére derült fény.

„Úgy látszik, az MSZP-s és a párthoz közeli „független” politikusok nem ismernek határokat, ha pénzszerzésről van szó. Legyen az boríték vagy nokiás doboz, nekik mindegy! Bárhogyan és bárkitől átvesznek, sőt olykor „visszakövetelnek” őket meg nem illető pénzeket. A FIDESZ ezért arra szólítja fel Geiger Ferenc XXIII. kerületi polgármestert, hogy tisztázza magát a vádak alól, vagy azonnali hatállyal mondjon le posztjáról és jelöltségéről!” – olvasható a párt közleményében.