A Gyurcsány-párt harcos amazonja Kovács Kati: Ha legközelebb látlak című dalát küldte az aláíróknak „szeretettel”.

Hirdetés

Szeretettel küldöm minden STOP-osnak! 😊#vadaiagnes #demokratikuskoalicio #dk 🇭🇺🇪🇺

Posted by Vadai Ágnes on Tuesday, September 14, 2021

Vadai hozzászólásban felvilágosította az értetlen híveket, mi is bejegyzése apropója. A balliberális 24.hu keddi cikkében beszámolt róla, hogy a kormánypártok petícióját mások mellett Zalatnay Sarolta és Kovács Kati énekesnők is aláírták már. A DK-hívők már meg is fejtették az okot: biztosan Kossuth-díjra pályáznak. Az az apróság, hogy Kovács Kati már 2014 óta Kossuth-díjas, nem merült fel az énekesnők pocskondiázása közepette.

Köszönjük Zalatnay Sarolta támogatását a ,,STOP, Gyurcsány! STOP, Karácsony!” petíciónkhoz!🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Dr Aradszki András országgyűlési képviselő on Saturday, September 11, 2021

Zalatnay Sarolta szombaton írt alá egy standnál, amiről Aradszki András országgyűlési képviselő közzétett egy fotót a közösségi oldalán. A fotó alá az énekesnő azt írta hozzászólásban:

„Köszönöm a sok gratulációt, a kedves lájkokat, boldog vagyok, mert annyi szeretetet kaptam tőletek, mint a színpadon szoktam. Ez is erősíti bennem azt, hogy jó helyen vagyok, mert »Mindig kell egy barát«.”

Korábban írtuk

Kovács Kati művésznő és Menczer Tamás államtitkár is aláírta ma a "STOP Gyurcsány STOP Karácsony" petíciót Budakeszin. Hajrá, Fidesz!!!

Posted by Budakeszi Fidesz on Friday, September 10, 2021

Kovács Kati pénteken írta alá a kezdeményezést, erről mind a Budakeszi Fidesz, mind Menczer Tamás beszámolt közösségi oldalán.

A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót szombatig már kétszázezren írták alá, számolt be róla Hollik István.