Fotó: Magyar Nemzet, Metropol
Hirdetés

A Soros-birodalom egyik kedvenc helyén, Connecticutban vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldalt amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid – írja a Metropol értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet.

Korányi Dávid, aki a legutóbbi időkig havi közel 1 millió forintért barátjának, Karácsony Gergelynek a tanácsadója is volt, közvetlen közelről dirigálta a legutóbbi választási kampányt előbb Karácsonyt, aztán Márki-Zayt irányítva.

Bajnai Gordon volt munkatársa korábban New Yorkban lakott egy luxuslakásban, de ahogy azt szűkebb körben gyakran kifejtette, az amerikai metropolisnál biztonságosabb, élhetőbb, tisztább levegőjű villára vágyott.

Fotó: Magyar Nemzet, Metropol
Ezt a luxust már kevesellte New Yorkban Korányi Dávid. Itt élt idáig.

A cikk szerint nem véletlenül eshetett a választása Connecticutra, ami az USA-n belül a Soros-birodalom egyik központjának számít. Itt van a dollármilliárdokat mozgató kirendeltsége a Soros Fundnak, a spekuláns legnagyobb kockázati tőkealapjának, ami mostanában leginkább az európai energiaválság vámszedőjeként a gáziparba fektet be. Korábban itt rendezkedett be egy hatalmas birtokon Soros György stratégiai főnöke, Stanley Druckenmiller is, akivel együtt küldték padlóra az angol fontot.

Korányi beiratkozott az amerikai elitbe

A Metropol cikkére hivatkozva a Magyar Nemzet ismerteti, Connecticutban található az a két irányítószám, ahonnan évről évre a legtöbb adóbevételt regisztrálja az USA adóhivatala. Ráadásul ide nem érnek el a nem egyszer Soros-pénzen üzemeltetett woke-mozgalom gyakran agresszív megnyilvánulásai sem.

Connecticut milliomosnegyedeit az FBI minden évben az Egyesült Államok legbiztonságosabb települései közé sorolja. Korányi ezzel az ingatlanvásárlással lényegileg beiratkozott az amerikai elitbe.

A további részletekről a Magyar Nemzet oldalán olvashatnak.

A Metropol cikkét ITT érhetik el.

Korábban írtuk