„Nem mintha másra számítottam volna, de ismét bebizonyosodott, hogy a baloldal hazudik, becsapja az embereket. Állandóan azt hallgatjuk, hogy nincs a kerületnek pénze. Ez önmagában sem igaz, hiszen Józsefvárosnak minden korábbinál több pénze van idén, 28 milliárd forintos költségvetése rekord az állami működési támogatásnak köszönhetően. Most pedig az is kiderült, hogy tavalyról is maradt 4,9 milliárd forint. Maga a polgármester írta alá a napokban a tavalyi elszámolást, amiben ez áll” – írta Sára Botond, a józsefvárosi Fidesz alelnöke a közösségi oldalán, miután a józsefvárosi önkormányzat nyilvánosságra hozta a zárszámadás utáni adatokat – számol be a Magyar Nemzet.

Hirdetés

A kormánypárti politikus kijelentette: Józsefvárosnak igenis van pénze, csak spórolnak a józsefvárosiakon, hiába minden hazug és félrevezető kommunikáció, a számok nem hazudnak.

„Mégis hol van ez a pénz? Mire tartogatják?Mert az utcák koszosak, társasházi felújítások nincsenek, gyerektábor nincs, fejlesztések nincsenek, a rendőrség támogatását megvonták, óvodákat és intézményeket zártak be, embereket küldtek el állásukból.

Ezekre biztosan nem költenek. Mire tartalékolnak milliárdokat? Miért nem arra költik, amire való, a józsefvárosi emberekre?” – tette fel a kérdéseket Sára Botond.

A teljes cikk elolvasható a Magyar Nemzet oldalán, IDE KATTINTVA.

Korábban írtuk